Ute ur karantänen

I måndags bröt jag min karantän och åkte och handlade. Kylen gapade tom eftersom vi väldigt duktigt ätit upp all julmat samt försökte att inte överdriva när vi bad min syster handla åt oss inför nyår. Det kändes bra att vara utanför huset (och mina kvarter, har ju trots allt behövt rasta hunden) även om det är lite läskigt att vara nära människor igen. Åh, hoppas att omikron nu är lösningen på den här pandemin. Igår öppnade bokningen för dos tre, men jag kan inte boka än. Det finns inga tider så långt fram, eftersom det har gått 6 månader i slutet av februari. Ja, ja, det är bara att hålla utkik.

Igår hade jag en lugn hemmadag. Testade ett nytt yogapass som var precis lagom jobbigt för den dagen. Kämpar vidare med diverse krämpor i ryggen. Blir det inte bättre kanske jag måste se om någon kan knäcka till ryggen på mig. Ja, ja, är det intressant innehåll?

Det har snöat massor. Igår kväll skottade jag hela uppfarten medan F slungade bort det jag hade skottat. Idag på förmiddagen fick jag också skotta undan hela uppfarten. Jag gillar vinter och snö, men den här perioden som kommer nu brukar kunna innebära en hel del snö och det brukar ofta var kombinerat med vind så att det inte är så … trevligt att var ute och skotta. Jag tycker också att det är så jobbigt att skotta i mörker, och eftersom det fortfarande bara är ljust mellan 10 och 14 så är det ganska stor chans att man får skotta i just mörker.

Det är alltså sånt jag går och tänker på just nu. Jag är ledig, jag får röra mig bland folk (har hämtat ett paket på macken idag, t.ex.) och nu jobbar Fredrik sista dagen innan långhelg. Vi ska ta igen allt vi missade under julen under den här långhelgen. Håll tummarna för att alla är friska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.