Mina mest lästa inlägg 2021

Det här är den näst sista sammanställningen av 2021 i bloggen. Jag lovar. Jag gillar att se vilka inlägg som har fått flest läsare under föregående år, så det blir ett sådant inlägg idag. Topplistan är sig rätt så lik år från år, även om det syns några små förändringar under det här året. Framförallt tycker jag att man ser en skillnad på månadsbasis. Här kommer mina 10 mest lästa inlägg under 2021!

1. Fem tips för att måla en furutrappa

För andra året i rad är det här mitt mest lästa inlägg. Jag är så förvånad, men också glad så klart. Det här inlägget är nämligen nästan 11 (!) gånger så populärt som mitt näst mest lästa inlägg. Det skrevs i mars 2020, och jag gissar att det är en pandemieffekt som gjort att så många har hittat till det. Oavsett tycker jag att det är kul att se att det är populärt, och jag har till och med fått någon fråga i kommentarsfältet på det här inlägget!

2. Hur man syr ett överdrag till en stolsdyna

Den här brukar också vara rätt så populär. Jag antar att det är rubriken som får folk att klicka på inlägget. De flesta som läser det kommer via Google, så jag gissar att det är ont om den här typen av inlägg på internet, haha.

3. Tjälknöl med rödvinssås och potatisgratäng

Den här beskrivningen av hur man gör en norrländsk tjälknöl (eller tjälaknul som jag har sett att det heter i vissa delar av Norrland) har fått ett uppsving i år. Särskilt här kring jul och nyår är det ett gäng som klickar in och läser hur man gör. Med tanke på att det är sex år sedan jag skrev det är det lite extra kul.

4. Sy en jeanskjol av ett par jeans

Det här är ett inlägg som jag själv gillar väldigt mycket, och som jag antar blir läst så många gånger eftersom det inte finns så många liknande beskrivningar på internet. Det vet jag eftersom jag själv sökte rätt så länge innan jag hittade något för att själv kunna sy om mina favoritjeans.

5. Godaste blåbärspajen

Ytterligare ett recept har letat sig in på topp fem-listan. Det här är faktiskt en av mina favoriter, och det är ingen överdrift när jag kallar den för den godaste blåbärspajen. Knäckig och god blir den. Mm.. Det enda jag kan känna är väl att receptet förtjänar en bättre bild, haha.

Det var topp fem! De inlägg som var närmast efter var dessa fem:

6. Sockerkaka med hallonsylt och vaniljkräm
7. Månadshansdla – så gick det
8. Möbler i vårt vardagsrum
9. Vårt vardagsrum
10. Internationella kvinnodagen

Kul att vardagsrummet lockar, med tanke på att vi har helt andra möbler där nu, haha. Nå ja, det kan ju inspirera någon annan ändå. Nu blickar vi fram emot ett nytt bloggår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.