Det senaste från mitt liv

Den här veckan började så dåligt, och därför vägrade jag uppdatera här i ren protest. I måndags fick jag känningar i halsen som efter ett tag inte gick att tolka som annat än förkylningssymptom. Så det blev ett test och så isolering hemma över min födelsedag och jag blev bara så jäkla ledsen. Ni vet, efter jul och nyår i färskt minne. Jag skulle ju bjuda min familj på middag och hade förberett all mat och sådär.

Sent igår kväll fick jag testsvar och det var negativt. Symptomen hade också försvunnit, så ikväll har jag firat min födelsedag! Middag med mina föräldrar och syrrans familj. Bjöd på tjälknöl, grillspett och potatisgratäng med hembakad foccaccia och sallader. Inte för att maten i sig spelar så stor roll, men ändå. Det var bara så trevligt. Härligast var 1-åringen. Jag är också så glad över att jag fick ett minifirande i söndags och över alla gratulationer som rullade in igår. Det skulle tonåriga Ina ha vetat.

Jag tänker en del också. Det är verkligen upp och ner i den här pandemin. Jag var så ledsen över inställda jul- och nyårsfiranden för två veckor sedan, jätteglad att kunna fira en ettårsdag i fredags och sen ledsen igen i måndags när jag insåg att jag fick ställa in födelsedagen också. Nu när jag fått göra mitt lilla firande är jag glad igen. Vi får inte glömma det när det känns jobbigt. Vi kommer ut på andra sidan, och man blir glad igen. Så småningom kommer pandemin att vara över helt, det får vi inte heller glömma.

Ta hand om dig, så hörs vi när vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.