Vecka 3

Då var det dags att starta igång en ny vecka! Förra veckan reflekterade jag över att det var ljusare tidigare på dagen och blev mörkt en stund senare än vad jag är van vid, så om några veckor kommer det nog att märkas att vi får mer dagsljus. Det är ju bra.

Den här veckan är väl rätt så vanlig. Jag ska byta julgardinerna till vanliga gardiner, förhoppningsvis redan ikväll. När det är gjort är julen helt utstädad för den här gången. I år tog jag saker lite pö om pö, ett rum i taget under en veckas tid, och det blev helt klart mindre ångestladdat för mig. Jag vande mig gradvis. I lördags åkte stjärnorna och advensstakarna, och så sorterade jag in allt i i förrådet. Som sagt är det bara gardinerna kvar nu då.

I veckan vill jag också börja så några frön. Chili och paprika, bland annat. Jag vill träna tre pass och så vill jag äta god mat. Haha. Jag tror också att vi måste skotta ett tak, städa och göra lite andra såna måsten. Vädret ska vara milt, vilket känns tacksamt eftersom det är lättare att vara ute då.

Hur ser din vecka ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.