Takskottning och en oplanerad söndag

Dags att sammanfatta den här helgen. Den började med en underbar fredagskväll helt i min smak. Sedan fortsatte det med att vi steg upp väldigt tidigt i går och körde till fjällen. Det har snöat en hel del där uppe så vi skulle skotta av taket och se över stugan invändigt. Vi lämnade Baloo i mamma och pappas stuga, med dem, och så klättrade och plumsade vi fram till vår egen stuga. Infarten var inte skottad (eftersom vi inte bett någon göra det) och plogkanten var nästan lika hög som mig. Tänk att för ett år sedan var det så lite snö att vi kunde köra in bilen utan att någon hade skottat. Det känns bättre i år. Mer snö är bra!

Taket blev skottat. Stugan mådde bra. Vi fick lunch hos mamma och pappa, och vid ettiden körde vi hemåt igen. Nu längtar vi efter officiell stugöppning som är några veckor bort. Då slår vi på vattnet och så där, så att det är enklare att vara där.

Idag har vi hat en lugn och oplanerad dag. Det blev sovmorgon, tidig lunch, att lägga in alla räkningar, planera och handla mat samt en liten promenad med Baloo. Jag har läst mycket i en bok, försökt träna lite och så åt vi lax till middag. Nu är det söndag och bara någon timme kvar innan det är dags att sova. Känner man sig utvilad har väl helgen varit bra, gissar jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.