Vecka 4

Årets fjärde vecka ska bjuda på lagom milt väder och lite för lite sol, hehe. Mina stora planer den här veckan är att börja rensa grejer i hallen och hitta en mysig sovplats för en övernattningsgäst. Hallen ska rensas eftersom vi planerar att börja renovera den om ett tag. ”Februari” har vi sagt hela tiden, men jag antar att vi måste köpa hem material som behövs innan vi kan börja. Och få tag på en hantverkare som kan hjälpa oss med det vi inte kan göra själva. Mitt första mål just nu, i rensningen, blir att tömma den garderob som står där just nu.

Eftersom man inte kan planera längre än en dag framåt just nu är jag medveten om att det kanske inte blir, men tanken är att jag ska träffa en kompis i helgen. Men det vet vi ju inte riktigt förrän det är helg om vi lyckades med det. Jag ska i alla fall se till att det finns ett ställe att sova på om det behövs.

Och så… ska väl vardagen rulla på. Några maskiner tvätt ska köras, åtminstone.

Vilka är dina planer för veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.