Hallplaner, städning och kladdkakemuffins

Vad händer här då? Till exempel har vi varit på bygghandeln idag. Beställde tapeter till hallen och väggpanel. Panelen ska också vara i hallen så klart. Det ska bli kul att börja med den snart. Igår började jag rensa lite i en av hallgarderoberna. Blev dock lite övermäktigt så jag gav mig ganska snabbt, haha. Får ta hjälp av F och göra klart snart.

Ikväll har jag städat övervåningen lite. Det gick ganska snabbt eftersom vi nyss har städat den. Körde dammsugaren och flyttade runt lite grejer, så nu känns det trevligare där uppe. Och så rörde jag ihop en sats kladdkakemuffins. Nu tittar jag på Sveriges Mästerkock. Sen är vi närmare helgen.

Hoppas att din vecka är fin så här långt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.