Helgen som var och veckan som kommer

Redan måndag igen! Jag hann inte riktigt med bloggen. Ibland är det väl ett tecken på att man har haft kul, kanske?

Alla var friska så i fredags fick jag en vän på besök. Vi lagade mat ihop och umgicks sedan i nästan ett dygn. Bland annat såg vi på Harry Potter re-union ihop. Kul att se ihop med någon annan som gillar just Harry Potter.

På kvällen läste jag en bok tills jag blev trött och gick i säng. Igår kom en annan kompis förbi på förmiddagen och sen.. minns jag knappt vad jag gjorde. Tränade lite och så kom F hem på eftermiddagen. En bra helg.

Nu är det alltså ny vecka. Årets femte. Vi ska väl börja lite smått med hallen. För mig står tredje dosen på agendan och så några andra smågrejer som jag skulle behöva fixa.

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.