3 februari i backspegeln

Torsdag den tredje februari. Tre bra saker som hände idag var att jag fick se soluppgången, att jag fick tredje vaccindosen och att vädret var så fantastiskt. Det enda dåliga var att jag fick en väldigt stressig start på morgonen, men det är väl nästan glömt nu. Jag tänkte göra en tillbakablick på den här dagen de senaste åren. Så här har det sett ut.

Förra året, 2021, var det onsdag och jag skrev om mina chiliplantor. Jag minns att jag stod och tittade på dem varje dag och ville se dem växa, haha. I år har jag också sått frön men nästan glömt bort dem, haha. De lever än så länge i alla fall. Och lite om vädret och att livet tuffade på.

För två år sedan, precis innan pandemin, var det måndag och jag delade en veckomatsedel. Typ all mat som jag är sugen på just nu också. Februari 2020 var så fullt av liv. Tänk att restriktionerna släpper på onsdag! Vi är så mycket närmare slutet nu.

För tre år sedan var det 2019. F jobbade i Skellefteå och vi var där på dop den här dagen. Är så konstigt att det bara var tre år sedan? Känns som en hel livstid!

Det var den tredje februari i backspegeln!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.