En fredag

När jag vaknade i morse kände jag bara att jag inte kunde gå till jobbet. Det var lite diffust men jag var trött och hade en tung känsla i huvudet. Jag hade också medvetenheten om att jag tog vaccin igår, så jag sjukanmälde mig, fixade med vikarieplaneringar och sen gick jag och la mig igen. Klev upp vid lunchtid för att det kändes bättre, men sen kom muskelvärken på eftermiddagen. Jag somnade igen, på soffan den här gången, och även om jag tror att det värsta har släppt känner jag fortfarande av den. Men det kommer ju gå över.

Jag är ensam hemma i helgen så jag har tvingat mig själv att gå en promenad med B, och så har jag kokat risgrynsgröt. Det fick bli kvällens middag. Ungefär exakt vad man vill äta när man känner sig sjuk.

Planer för helgen är att sova, titta på OS och kanske baka? Känner ett sånt sug efter att typ knåda en deg. Vi får se.

Hoppas att du får en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.