Huvudet i frysboxen och annat kul

Så går den här veckan mot sitt slut. Jag var piggare när jag vaknade igår och hamnade i någon form av svettattack mitt på dagen som sköljde ur det sista så sedan har jag mått ganska bra. Skönt! Nu hoppas jag att jag får vara frisk… resten av livet. Haha.

Lördagen har jag dokumenterat för sig så det kommer ett inlägg om senare. Idag har jag ställt klockan så jag skulle hinna gå ut med Baloo innan dagens viktigaste OS-sändning. Så det blev en morgonrunda och sen herrarnas Skiathlon. Inga svenska medaljer men jag gladdes åt finländaren som tog brons, lite mot alla odds. Sen sov jag på soffan (eftersom jag tyvärr bara sov tre timmar under natten), och missade när vi tog OS-guld i skridsko. Men men. Det gick väl bra ändå.

Jag hade stora planer på att baka idag men det kändes inte riktigt rätt. Jag gjorde delicatobollar enligt det här receptet men la till flingsalt i kokosen. Det blev ett lyft! Sen åt jag lunch och gick ut med Baloo igen.

Det har snöat i princip oavbrutet hela dagen idag, så det blev en stunds snöskottning när vi kom tillbaka. Sen gick jag in och körde ett pass power yoga som fick mig att svettas. Testar just nu Adrienes yogakalender för februari. Där har hon satt ihop 28 av sina videos i ett program så man gör en om dagen, i olika längd och intensitet. Det får bli all min träning under februari tänker jag.

Jag har också klämt en och en halv säsong av Eagles på SVT play sen igår kväll, och testat att laga pulled jack fruit. Det blev helt okej. F kom hem lagom till middagen och min kväll har spenderats med huvudet i frysboxen. Har jag sagt att vi har köpt två frysskåp? När vi gör om hallen måste vi byta nuvarande box till de här skåpen, och ikväll har jag tömt boxen och flyttat över till frysskåpen. Det tog längre tid än vad jag trodde. Nu går i alla fall frysboxen att baxa ut ur hallen så att vi kommer åt att göra om överallt.

Puh! Det blev ganska mycket ändå på en söndag! Inte konstigt att jag känner mig lite trött.

Hoppas att du haft en fin helg!

Bild från igår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.