Vecka 6

Just nu känns det som om allt och inget händer samtidigt. Jag har planerat att så några frön den här veckan. Basilika och purjolök. Jag håller också på med yoga där dagens pass är hela 50 minuter långt, vilket är ganska länge när man bara har 60 minuter tillgodo en måndagskväll. Men veckan är ju mer än bara måndag, så klart.

I hallen kommer det att hända saker, jag är bara inte säker på vilka. Jag har fått i uppdrag att dra ut alla häftklamrar (?) som innertaket var fäst med. Det satt såna vita skivor som har plockats ner. Men jag tror att det blir på onsdag. Kanske. I övrigt ska väl saker rivas där ute.

OS står på programmet i den mån jag hinner. Löste en månads svindyr streaming på Discovery för att kunna se på väg till jobbet. Stör mig på att det inte är SVT som får visa tävlingarna. I morse hann jag precis se Sara Hector ta guld i storslalom! Så kul för henne, och för Sverige!

Och så måste jag bestämma om jag ska läsa en kurs jag har anmält mig till eller inte.

Det är min vecka sex. Hur ser din ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.