Februari 2021

Det var nog i februari förra året som uppdateringarna i den här bloggen började vackla. Livet var väldigt enformigt på grund av isoleringen så inspirationen var inte så hög. Jag hittade ändå fyra inlägg som jag tycker kan vara värda att se tillbaka på. Här kommer de fyra!

Promenadumgänge

Jag skrev om en helg där jag promenerade en massa för att kunna umgås. Först gick jag en och en halv timme tillsammans med min syster och barnvagn, och så två gånger sjuttio minuter med min mamma. De lediga dagarna för ett år sedan bestod av lite utomhustid, Vinterstudion, chiliplantor och att streama feel good-serier. Det känns nästan surrealistiskt att se tillbaka på nu?

En så himla lugn helg

Favoritbilder för att sprida kärlek

Jag inspirerades av och härmade Underbara Clara, och publicerade ett inlägg som hette ”14 bilder av kärlek den 14 februari”. Jag tror att det var ett sätt att sprida lite ljus i mörkret, lika mycket för mig själv som för andra. Att visa att det finns många bra saker i livet. För det gör det ju!

14 bilder av kärlek den 14 februari

Mina bästa Vinterkängor

Jag behövde nya kängor att ha på fötterna och landade i att handla nya från Kavat. Nu efter snart två vintersäsonger är jag fortfarande väldigt nöjd. Framförallt ser de fortfarande nya ut. Jag önskar att de skulle värma lite mer, men med ullsulorna och genom att vara i rörelse håller sig fötterna mer än varma. Det är om man står eller sitter stilla länge som det kan bli lite kallt. I februari förra året skrev jag i alla fall spaltmetrar om kängorna, så du kan läsa mer där om du vill.

Vinterkängor från Kavat

Längtan efter ett slut på pandemin

I slutet av februari hade vi åter igen umgåtts utomhus och jag gladdes åt att vi kom närmare våren och sommaren. Jag tror att jag tänkte att smittspridningen skulle gå ner ju närmare sommaren vi kom, men jag skrev också att varje dag var en dag närmare slutet av pandemin, och det får man väl säga är sant. Nu är vi ännu närmare och i ett helt annat läge än vad vi varit tidigare. Det blir bättre, alltid!

Ett steg närmare

Här kan du läsa fler månadssammanfattningar:
Januari 2021
Oktober 2020 – med alla sammanfattningar av 2020
December 2019 – med alla sammanfattningar från 2019

4 reaktioner på ”Februari 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.