OS, odling och helgplaner

Då har jag gått på helgledigt! Pyjamasbyxor åkte på direkt jag kom in innanför dörren. Hann se slutet på damernas curling. Tyvärr ingen final men förhoppningsvis en bronsmedalj! Nu tittar vi på herrarnas hockey. Vilket OS det har varit! Medaljrekord för Sverige har jag uppfattat det som. Så kul!

Den här veckan har jag fokuserat på yoga under mina lediga stunder. Då har jag också vattnat de plantor som har kommit upp. Det börjar vara dags att dela dem och sätta dem i större krukor. Det är ett mål för helgen. Igår förbeställde jag sättpotatis som jag ska försöka mig på i sommar. Jag har också sått purjolök och basilika, så det som är kvar i februari är att försöka återuppliva övervintrade plantor. Tyvärr tror jag att de flesta dött här under de sista veckorna, men jag måste titta på dem i dagsljus för att veta. Det känns kul så här långt!

Annat som händer i helgen är På spåret, ett födelsedagsfirande och … Kanske en utefika?

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.