Vecka 8

Helgen som var liknar de senaste helgerna. Fint väder på lördagen och mindre bra på söndagen. I lördags såg jag curlingfinalen på morgonen och det var så spännande i tionde omgången. Vi fikade på ett ställe vi ofta fikar på, och igår hälsade vi på svärmor som har fyllt år.

Idag är det måndag. Jag ska försöka veckohandla ikväll. Har skrivit en lista så det ska nog gå bra till och med, haha. Gjorde nyss en stor beställning från Matsmart och skämdes lite. Vet inte varför? Det är ju bra att minska matsvinnet!

Annars är det att börja förbereda stugöppning som är i fokus den här veckan. Vi ska dit i helgen och när man ska upp första gången är det lite mycket att komma ihåg att ta med. Förutom det planerar jag att tvätta.

Spännande va? En helt vanlig vardagsvecka i slutet av februari. Det är bara att hänga med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.