Matlagning x 4

Igår kände jag mig död hela kvällen. Ikväll däremot har jag haft en del energi. Jag började med att laga vår middag. Efter att vi hade ätit svor jag ihop en treveckorssallad som skulle ha gått mycket smidigare att göra om matberedaren hade samarbetat. Den blev i alla fall god. Kokade kyckling till i morgon, och så har jag bakat en kaka.

Skar upp den här och ska ta med burken till stugan. Tänkte att det är bra att ha något att ta fram som bara finns där. Det är alltså sega havrerutor, som enligt receptet skulle toppas med Dumle, men det fanns inte så jag tog Riesen istället. Det blev nästan lika bra.

Och så en kvällspromenad med Baloo på det. En helt okej onsdag. Nu är det två dagar till helgen, och jag ser fram emot den här helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.