Fem bilder från februari

Idag är det första mars och fettisdag. Jag tänkte visa bilder från februari som inte publicerats i bloggen innan. Här kommer ett gäng.

En lördagspromenad i solen. Man och hund i bakgrunden.

En vardagsmiddag hemma hos oss. Fiskbiffar med grönkål, paprika, rucola och avokadoröra. Receptet är egentligen fiskburgare, och det är så gott att äta dem i ett hamburgerbröd med gröna blad och aioli.

Middag i fredags. Pitabröd. Bästa fyllningen är: en skiva ost, köttfärs, potatissallad, vitlök stekt i olja, majs, mer köttfärs, creme fraiche och tacosås. Pitabröden ska vara halverade och rostade i brödrost. Bästa fredagsmaten!

Baloo ❤

Middagen från i söndags. Treveckorssallad. Felix frysta vegobullar. Risoni (enda pastan vi hade hemma). Egenkokt tomatsås. Kände mig så .. jag vet inte. Svensson? när det här var min matlåda igår. På ett positivt sätt. Ser ofta att folk inte förstår vad jag har med mig för mat, haha.

Så.. Tre bilder på mat, en selfie och min hund. Typ 100 procent så mitt liv är? Mat, mig själv och Baloo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.