De senaste dagarna

Det är söndag och jag är ledig en vecka till! Jag hoppas på mycket avkoppling under veckan som kommer, och det tror jag nog att jag kommer att få.

Helgen har varit fin. Vi har varit hemma. F har fixat lite med hallen. Snart är vi i ett läge då jag kan och ska hjälpa till! Det ska bli kul.

Igår gick jag en promenad, tittade på damernas tremil och lagade pannbiff med stekt lök enligt konstens alla regler till middag. På eftermiddagen, innan jag gjorde pannbiffen, kom syrran med familj förbi. Så himla trevligt! Extra kul att få träffa mitt syskonbarn, så klart.

Idag missade jag Vasaloppsstarten, men såg målgången. Jag gjorde i ordning en kallsådd av svartkål och en inomhusodling av ärtskott. Mitt på dagen tog jag tag i löpningen igen. ”Löpningen”. Har gjort ett första pass efter två månaders uppehåll och det var kul, vilket är det viktigaste. Sen blev det en massa vintersport i soffan.

Efter middagen idag blev det en hundpromenad och sen drog jag igång projekt städa skafferiet. Trodde att det skulle vara superjobbigt men det tog bara en dryg timme och blev så fint sen! Är riktigt nöjd med det.

Nu är det dags att sova. I morgon är en ledig måndag. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.