Planer för sportlovet

Måndag igen! Jag har ju som bekant sportlov, men har ändå jobbat några timmar idag. Klev upp vid sju, gick ut med B och jobbade sedan till halv ett. Hann alla grejer jag var tvungen att ha klart till måndag, och på kortare tid än jag hade räknat med. Nu är det lov på riktigt!

Förutom att jobba har jag gjort ett yogapass och ätit lunch. Ska dela med mig av båda här framöver. Jag hoppas hinna med bloggen en del här under veckan. Har väldigt många inlägg på lut, äntligen, så med lite tur borde jag kunna fylla den med roligt innehåll för ett tag framöver.

Annat jag vill göra den här veckan är att så några fler frön, plantera om en paprikaplanta, gå igenom sommargarderoben och laga lite trasiga kläder. Jag har planer med en kompis en dag och så blir det nog fjällstugan i helgen!

Men först är det fortsatt måndag. Planen nu är att ”röja köket”, inklusive gardinbyte, och sedan åka och handla för hela veckan. Ha en fin vecka!

Vi har skottat snö idag också. ”Vi”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.