En ledig fredag

Igår körde vi upp till stugan. Vägen var fruktansvärt dålig och jag, som körde, fick sladd på bilen och åkte in i plogkanten på andra sidan vägen. Det gick bra, bara någon liten grej som ska fixas på bilen. Jag lyckades få ner farten så det blev ingen direkt smäll och tack och lov mötte vi ingen bil just då.

Dagen idag blev bra. Till att börja med var det underbart att vakna i stugan, och att starta dagen framför kaminen. Det tycker jag alltid. Det har varit varmt, snudd på för varmt, idag så det var skönt att vara ute. Vi började med pimpelfiske, mötte upp min familj och så åt vi lunch och myste i solen i flera timmar. Det. Var. Så. Bra.

Nu blir det Bäst i test, chips och allmänt fredagsmys.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.