Vecka 11

Den här veckan började häftigt och burdust men nu är den första dagen snart över. Jag har varit så fokuserad på att vara ledig att jag inte riktigt vet vad jag har för planer för den här veckan, haha. Jag vet att jag behöver vattna mina plantor varje dag för att de inte ska torka bort. Det verkar vara dags att engagera sig i dem på riktigt.

Jag vet också att det snart är möjligt för mig att börja göra något i den där hallen vi renoverar. Riva tapeter, spackla och måla till exempel. Tror att det blir närmare helgen.

Annars.. ska jag träna tre gånger, yoga så mycket jag kan och förhoppningsvis gå på ett kalas i helgen.

Vilka är dina planer för den här veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.