Den 17 mars i backspegeln

Hallå torsdag den 17 mars! Ska vi kolla vad jag har bloggat om den här dagen de senaste tre åren? Ja, det ska vi! Så här någonting:

Förra året var det 2021, och en onsdag efter en lång, mörk och isolerad vinter. Jag skrev några små anteckningar om dagen, bland annat att det då var ett år sedan vi fick veta att gymnasiet skulle distansundervisas. Jag målade pannrum, tittade på Sveriges Mästerkock och sen bloggade jag inte mer den månaden.

För två år sedan hade vi alldeles nyss varit i Kiruna på vår gemensamma 30-årspresent. Jag minns att de första bekräftade fallen av Covid hade kommit till vårt län, och att det var fem stycken. Några veckor senare avråddes man från resor helt och hållet. I alla fall, den 17 mars 2020 skrev jag om vårt besök på ishotellet i Jukkasjärvi. En upplevelse på riktigt.

I mars 2019 var den 17 mars en söndag och jag sammanfattade en härligt stughelg. Mm, den här tiden på året är så underbar. Maken jobbade fortfarande borta. Det känns som evigheter sedan han flyttade hem igen. Men å andra sidan har det ju hänt mycket i världen sedan 2019.

Och idag är det bara en vanlig torsdag. Kvällen ska bestå av träning, städning och lite vila. Det blir bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.