Fredag eftermiddag = helg

Jag tänker ofta att det känns för bra för att vara sant när jag tar helg med en lätt känsla i kroppen. Rädd att det ska komma surt efter, på något vis. Typ en utskällning för att jag gick hem för tidigt, trots att jag verkligen inte gör det. Så märkligt, det måste jag försöka jobba bort.

Men nu är det i alla fall helg och jag har tagit helg med en lätt känsla i kroppen. Jag ska möta upp F på mataffären och sen ska vi hem och göra fredagsmiddag. Idag blir det kött, rotsaker i ugn och bearnaisesås. Alldeles lagom lyxigt.

Vi ska vara hemma i helgen. Fixa lite med hallen, bland annat. Det blir bra. Vädret verkar ska vara sådär, även om det är svårt att tro just nu när det är klarblå himmel och strålande sol.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.