Mars 2021

Jag skulle sammanfatta toppinläggen från den här månaden förra året, men på grund av pandemin hade jag väldigt lite inspiration till att författa inlägg här. Alla dagar såg i princip likadana ut. Åtta inlägg skrev jag i mars 2021, och ungefär hälften om Sportlovet. Så jag tror att jag listar inläggen här bara, och hoppas på att det snart kommer en månad då jag bloggade mer än jag gjorde i mars förra året.

Ledig

Jag gick alltså på sportlov. Såg fram emot Bäst i test och berättade om en god surdegspizza som jag hade gjort. Började tänka på den där pizzan igen under sportlovet. Det är märkligt att vissa delar av på året är jag sugen på samma mat?

Lästa böcker 2020/2021

Listan över lästa böcker publicerades. Pandemin fick mig till och med att sluta läsa böcker. Men några skrapade jag ihop, och skrev ner i en lista.

Måndag v. 10

Den första riktiga sportlovsdagen skrev jag ner några riktlinjer för lovet. Jag ville komma igång med träning igen. Det var mitt mål i år också, men den här gången hade jag en bättre utgångspunkt än vad jag hade förra året.

Så gör du din egen surdegsgrund

Tipsade om hur jag har gjort för att göra en surdegsgrund. Den fick jag kasta bort till slut, men jag har en ny på lut i kylskåpet. Kanske 2022 är året då jag blir surdegsmästare?

Städlov

Jag skrev om allt jag städade och fixade med under lovet. Det är nog kombinationen av att äntligen vara ledig och att ljuset kommer tillbaka så att man börjar se hur allt ser ut, haha. Det var min känsla i år också, att jag äntligen skulle ta tag i visst städande.

Härlig lördag

Jag skrev det inte rent ut, men vi var i stugan under sportlovets andra helg. Jag minns inte, men förmodligen avråddes det fortfarande från resor inom länet? Vi reste ändå. Om man inte stannar på vägen och bara umgås med de man skulle umgåtts med ändå på plats sprider man ingen smitta. Det är min fasta övertygelse. Jag tror att det var en helg som var bra för mig.

Fyra middagar från förra veckan

En lista med fyra middagar från sportlovet. Ingen bild får det väl att se direkt gott ut, haha, men det var nog rätt bra middagar.

En reflektion idag

I mitten av mars skrev jag månadens sista inlägg, som jag också skrev om förra veckan. Jag var skör och trött under den här perioden. Kanske resultatet av ett års pandemi?

Fler inlägg om 2021:

Januari 2021
Februari 2021

3 reaktioner på ”Mars 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.