Den föregående helgen

Det är redan måndag igen. Jag tänkte skriva några ord om helgen som var. Vi började med att åka upp till stugan direkt efter jobbet i fredags. Värmde en form med Flygande Jakob som vi hade lagat innan och såg Bäst i test. Det blåste upp till storm utanför stugan, men det var nästan bara mysigt.

På lördagen vaknade vi tidigt. Vi åt frukost och begav oss ut tidigare än vi hade tänkt. Vädret var bättre än någon av oss hade trott. Vi började med att pimpla, mötte upp min familj och hittade ett fantastiskt ställe där det var vindstilla. Så skönt det är att få uppleva sol efter en rätt så lång vinter. Norrlänningarna tinar upp, läste jag någon gång, och lite så är det väl.

På lördagen var vi trötta men tog oss igenom Masked Singer. Det är faktiskt ett väldigt roligt koncept. Har så svårt att inte gå helt upp i att gissa vem som döljer sig bakom maskerna.

Igår snöade det, och prognosen såg nog värre ut än hur det faktiskt var. Vi valde ändå att åka hem efter lunch. Istället hann vi fixa lite hemma, även om vi var supertrötta. Jag tror att det beror på tidsomställningen. Jag mår så dåligt av sommartiden, men på ett par dagar ska jag väl bli fungerande i alla fall.

Så nu är det måndag. Det enda jag ser den här veckan är att jag behöver jobba massor. Sen ska vi träffa kompisar i helgen, så vi hoppas på att alla är friska och så vidare.

Ha en fin vecka!

2 reaktioner på ”Den föregående helgen

  1. För mig som bor i de södra delarna av Sverige ser det nästan overkligt ut med så mycket snö. Wow, alltså! Inte ens i mina vildaste fantasier kan jag föreställa mig känslan av att pulsa runt i ett sånt totalt vinterlandskap. Hade gärna velat göra det nån gång.

    1. Och det är så hård snö att man inte behöver plumsa! Det bästa av allt 😊 Rekommenderar ett besök i (Lapplands-)fjällen i april, då brukar det vara som bäst 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.