Tisdagstankar

Det är tisdag och massor av saker har hänt sedan sist. Det har blivit april. Det är en ny vecka. Vecka 14, det känns allt lite magiskt. Jag har varit sjuk och nu är jag ”frisk” igen. Vi fick avbryta en trevlig helg på grund av min sjukdom. Och nu är det alltså tisdag, nästan halva arbetsveckan är avklarad trots att jag inte har varit på jobbet och det börjar vara dags att planera helgen. Men vi tar det från början.

Vi hade en helg med stora kompisgänget inplanerat förra helgen. Planerad sen länge, för det måste man när man är så många som ska få saker att klaffa. Det måste man nästan när man inte är många också, i och för sig. Vi brukar hänga i en stuga i skogen som en av oss har tillgång till, och så köra skoter på dagarna och spela spel halva nätterna. Det var jättetrevligt fram till lördag eftermiddag/kväll någon gång när jag fick feberfrossa.

Efter en lååång natt åkte vi hem i förtid på söndag förmiddag. Så jäkla trist, men just då var det enda jag ville att åka hem och sova i min egen säng. Och sen fortsatte jag feberfrossandet fram till igår någon gång. Låg i soffan och varvade tv-serier med bokläsning hela dagen. När F kom hem från jobbet och vi skulle försöka prata fick jag en rethosta från helvetet varje gång jag sa mer än tre meningar så då bestämde jag mig för att vara hemma idag också. Och det tror jag var klokt. Jag känner mig fortfarande lite trött och särskilt i ögonen, men är återställd i övrigt. Hostar inget (tack för det), och kan nog jobba helt enkelt.

Det är alltså vecka 14 nu. Nästa vecka är det påskveckan. Vad jag har sett fram emot den! Det som är kvar av den här veckan kommer jag planera mat inför påsken, och börja handla lite av det som behövs. Så skönt att vara ute ett par dagar i förtid i alla fall, hehe.

Hoppas att du får en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.