Hemmahelg

Det här blev en konstig vecka, men nu är den slut. Vi hade tänkt spendera helgen i stugan men ångrade oss i sista stund. Bilen var packad och så vidare men vi avbröt på grund av vädret. Det snöade och blåste kraftigt och skulle vara så hela helgen. Det kändes lättare att vara hemma. Jag tror att min sjukdom i början av veckan spelade in också, för jag kände mig så trött.

Så, istället blev det en hemmahelg. Vi har grejat lite i hallen, men också tagit hand om huset som ser ut lite som om en bomb har slagit ner i alla rum. Det stora vårförfallet. Vi får ta tag i det i maj, haha.

Den här veckan har jag klämt nästan en hel säsong av Felicity. En serie som jag minns att jag såg trailern av som barn och ville se, men som jag nog var för liten för då. Nu gillar jag den jättemycket. Och det är så uppfriskande att ingen har en mobiltelefon eller knappt ens en dator. Tror på ett vis att livet var lättare då. Och på andra sätt inte, så klart.

Hur har din vecka varit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.