Vecka 15

Påskveckan är här! Alla dagar är en enda lång nedräkning till påsklovet, och så får det vara tycker jag. Igår storhandlade vi (nästan) ALLT till tio dagars ledigt och jag skrev långa kom ihåg-lappar över all mat som ska packas ner. Från frys och från kyl. Har försökt lägga kylvarorna på en och samma hylla i kylen, och lite samma med frysvarorna. Allt som kan stå i rumstemperatur har jag packat ner i kassar som står redo att bäras ut i bilen. Det är ett tips till alla som ska ha med en massa mat i påsk!

Jag ska göra i ordning en fläskpannkaka som vi kan steka upp till lunch någon dag. Det kanske blir kvällens to do. Ikväll ska jag också anmäla och avanmäla mig till några olika tjänster. Låter kul. Och yoga. Måste komma igång med rörelse igen innan kroppen krampar ihop helt.

Vädret är fint idag. Så klart. Helgen försvann i ett stort snömoln. Jag hoppas att vi får några fina dagar under påsklovet istället. Det vore konstigt om ingen dag blev fin.

Ha en bra vecka!

2 reaktioner på ”Vecka 15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.