Skärtorsdag

Vilken start på påsklovet! Dagen har bjudit på kanonväder, så det var en fröjd att köra upp mot fjällen trots mycket trafik. Vi kom fram vid halv sju, åt middag 45 minuter senare, och sen bestämde vi att det var för fint väder för att vara inne.

Jag drog på mig träningskläder, skidpjäxor och letade fram turskidorna. Tog med mig Baloo ner på sjön, och möttes av den fantastiska solnedgången här ovanför. Tog på mig skidorna och åkte iväg med Baloo gående efter eller före. Det gick inte fort för jag anpassade mig efter honom, men det var väldigt mysigt. F kom med skoter och pulka, plockade upp Baloo och körde iväg. Jag fortsatte åka.

Solen försvann men det var ännu inte mörkt. Jag åkte ungefär en halvtimme innan jag kom fram till dem, som fiskade lite. Då hoppade vi in i pulkan och åkte hem igen. Kom in genom dörren tjugo över nio! Nu bränner det lite lagom på kinderna. Jag har druckit varm choklad och vi ser ett avsnitt av How to get away with murder.

Skulle försöka fota månen, men det gick sådär. Det syns hur ljust det var i alla fall.

Baloo i motljus. Idag fyller han tolv år! Jag trodde nog inte att han skulle få bli så gammal, men är så klart tacksam för varje dag vi får. Ikväll var en fin kväll att lagra i minnesbanken.

Glad påsk till dig!

4 reaktioner på ”Skärtorsdag

  1. Fantastiskt! Och vilka fina bilder du tagit 🙂 är också i fjällen, vilket väder vi har fått! Ha en fortsatt fin påskhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.