Påskafton

Idag var jag så trött att jag knappt tog mig ur sängen. Fick tvinga mig upp men piggnade till rätt så fort när jag väl var uppe. Himlen var grå så vi tog en lugn morgon inne. Lagom till lunch åkte vi ut. Stekte hamburgare idag. Efter några timmar åkte vi hemåt. Jag åkte de sista kilometerna på skidor. Är förvånad över hur bra det går att åka just skidor.

Ikväll bjöd mamma på påskmiddag. Flera timmar senare åkte vi hem och tittade på Masked Singer. Jag är helt off den här säsongen. Har inte haft rätt en enda gång hittills. Men det är rätt kul att gissa ändå.

Hoppas att du har haft en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.