Måndag till onsdag på påsklovet

Idag har vi haft en så fin dag. Vi lämnade stugan strax efter klockan nio i morse och kom hem tjugo över fem (!). Det bästa av allt är att det inte kändes som om så mycket tid hade passerat. Vi mötte upp vänner på fjället och har umgåtts hela dagen. Jag tog bara en enda bild, en selfie, så då har vi haft trevligt.

Vad har mer hänt den här veckan? I måndags vaknade vi till en molnigare dag men vi lyckades hitta sjöns enda soliga ställe. Det var hur många som helst på väg till vår plats som fick vända när de såg att det var upptaget. ”You snooze, you lose” hörde jag Monica skandera i huvudet och tänkte att där fick vi något för att vi var uppe tidigt. På eftermiddagen bjöd vi mina föräldrar på fika och mamma hjälpte mig med lite pappersgrejs som skulle fixas med.

På kvällen började jag tyvärr må dåligt. Muskelvärk och feberfrossa, där symptomen var väldigt lika dem jag hade när jag var sjuk för två veckor sedan. Nu vet jag ju inte om det var covid, men jag har i alla fall hört om folk som får bakslag efter någon vecka. För min del gick det över igen lagom tills det var läggdags och igår var jag pigg igen? Som om det aldrig hade hänt.

Så igår var vi ute med mina föräldrar. Jag tog inga bilder då heller, men det var soligt och fint. Vi avslutade dagen med pimpelfiske innan det blev middag i varsin stuga.

Vi har verkligen haft fint väder hela påsken, och det ser ut att fortsätta den här veckan också. Ikväll fick jag en längtan efter kvällsskidåkning på sjön samtidigt som F påminde om att B behövde rastas. Så då tog jag med Baloo och skidor och körde rastningen på sjön. Det blev typ noll motion eftersom jag anpassade mig efter B, men väl en meditativ stund. Det är så lugnt och fint på kvällarna. Är glad att vi gjorde så.

Och så har vi fyra dagars ledigt kvar. Lyx!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.