Helgen som avslutar lovet

Då var lovet slut för i år. Det har varit helt galet fint och underbart, på en nivå som jag gissar skulle ge folk kräkningar om jag försökte beskriva exakt alla känslor jag har känt hela tiden. Jag ska försöka hålla mig ifrån det, även om jag nästan blev rörd i går kväll av hur vacker världen är, haha. De tre sista dagarna på lovet blev så här:

På fredagen kom min syster tillbaka till fjällen, så vi drog ut på sjön för vårvinterhäng. Vädret var lite, lite sämre och ingen var tacksammare än mitt röda ansikte. Mamma och pappa, vi och så syrrans familj åt lunch och umgicks. Det blev ett besök på affären för att komplettera lite innan vi avslutade utedagen. På kvällen lagade jag Club Sandwich och vi städade hela stugan innan vi avslutade med ett avsnitt av Bäst i test och en match Skip-Bo.

Igår var det lördag och strålande sol igen. Vi tog en lite längre runda med skotern tillsammans med syrrans familj. Efter middagen tog jag med Baloo på sjön och så åkte jag skidor i sakta mak för att få ihop kvällsrundan. Soliga kvällar på skidor på sjön är magiskt. Trots att den är flera mil lång är man oftast ensam den tiden. Det var nog årets sista kvällsrunda igår.

Idag bestämde vi att vi skulle åka hem efter lunch, så det blev en lugn morgon och förmiddag. Tycker att det var skönt. Vi kom hem vid tvåtiden och efter det har vi fixat en del här hemma. Nu är det dags att sova.

Tack påsklovet 2022. Det var underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.