Vecka 17

Det känns som att veckan rivstartade men också som att det värsta är över. Så bra, för då kan vi titta framåt. Ikväll ska jag träna. Det blev lite sporadiskt där veckorna före påsk på grund av sjukdom och jättemycket på jobbet. Dags att strukturera upp igen. Ser fram emot det! Beställde ett par löparskor igår som jag hoppas hinner komma innan helgen så att jag både hinner gå in dem och testspringa lite innan veckan är slut.

I morgon väntar ett kalas. Ska bli skönt att slippa laga middag, hehe. Sen har vi bokat in lite fix på onsdag och så ska jag träna igen på torsdag. Det är nog ungefär vad man hinner på en arbetsvecka. Sen blir det helg och jag kommer däcka tidigt på fredagskvällen.

Haha, det lät inte så positivt. Jag är väldigt tillfreds med att det är så här. Jag räknar med att jag har åtta måndagar tills jag går på semester och det känns härligt!

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.