Aprils sista helg och Majs första

Vi har haft en fin och lugn helg i stugan. Vädret var varken bra eller dåligt. Vi kom fram i fredags, åt tacos och tittade på Bäst i test. Däckade kort efter det, haha. Om jag hade vetat det för tio år sedan. Är ju kvällsmänniska ”egentligen”.

Igår fixade vi lite. Lite städande till exempel. Men det blev också tid för kortspel, läsa bok och promenera med Baloo. Vi har en hare som vi sett några gånger tidigare, som jag såg spår av och Fredrik såg på riktigt. Det är sådant man gör i stugan, tittar på djuren. Jag hade en pulled pork i ugnen hela dagen som vi åt till middag, och på kvällen såg vi Masked Singer och sedan filmen The Adam Project på Netflix.

Idag hade vi en lång och lugn förmiddag. Efter lunch städade vi och packade bilen för att åka hem. Jag har grejat lite med mina plantor sen vi kom hem. Min stora paprikaplanta har kanske börjat sätta frukt. Jag hoppas att de inte bara ramlar av. I så fall har jag ett gäng paprikor på gång!

Det var lite om helgen. Har du haft det bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.