Vecka 18

Jag är så trött, så trött. Räknar måndagar till semestern. Efter idag är det sju kvar. Räknar fredagar. Jobbar sex fredagar. Det är mitt största knep, att räkna enskilda veckodagar. Känns inte lika länge som att räkna hela veckor.

Vad händer den här veckan? Tre träningspass hoppas jag på. Löparskorna hann inte komma före helgen men bör komma i morgon. Vill gärna inviga dem så snart som möjligt. Vem har jag blivit?

Ikväll ska vi flytta in frysskåpen på sin nya plats i hallen. Så kul att komma ytterligare ett steg närmare en färdig hall! Det är egentligen bara listning och en liten vägg kvar nu, sen kan vi börja möblera med möbler som vi inte har, haha.

Annars tänker jag påbörja någon form av vårstädning, laga trasiga kläder och fortsätta skola om plantor. Längtar efter att snön ska smälta bort så jag kan börja greja lite utomhus. Hoppas att det går fortare än de två senaste åren.

Bild från 2021.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.