Skolar om plantor och springer

Dagarna går fort och det är redan onsdag. Jag har fortsatt försöka skola om mina plantor. Tycker på riktigt att det är så tråkigt men jag vet också att det är så roligt att skörda så jag kämpar på. Tror att jag blir klar i helgen. Ska också sätta några sista frön innan det är dags att direktså.

Igår fick jag hem mina nya löparskor och ikväll har jag testat dem för första gången. De satt som gjutna på mina fötter så jag chansade på att de inte skulle behöva gås in och jag tror jag hade rätt. Nu blev det bara en liten runda men det är kul att vara igång.

Annars.. Har det nog inte hänt så mycket mer i livet. Och det är väl lagom så. Snart kommer jag åt att jobba i delar av trädgården, och set ser jag fram emot. Hoppas på mycket (men ändå lagom) snösmältning de kommande dagarna.

Hur är din vecka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.