5 maj 2019-2021

Dags att se tillbaka på det här datumet de senaste tre åren. Bloggen har innehållit lite blandat innehåll så här i början av maj. Verkar logiskt eftersom maj inte är en månad som ser likadan ut varje år. Här kommer inlägg om odling, ett recept och renovering.

Förra året bloggade jag ingenting just den 5 maj, men dagen före bjöd jag på ett inlägg om mitt odlingsår så långt. Jag var betydligt mer engagerad än vad jag är i år, men det hade ju sina orsaker också (läs: pandemi).

I maj 2020 delade jag ett recept den här dagen. Ett recept på Pulled Chicken Enchiladas som är en stor favorit. Kanske måste laga det snart igen..

För tre år sedan var det 2019 och min syster hade nyss köpt hus! Ihop med sin sambo då, så klart. Vi var där och hjälpte till med lite ombyggnationer och renovering. Är så glad att de bor där de bor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.