Den här helgen som försvann

Vad svårt det är att blogga på helgen. Det beror nog på att jag ofta är så trött på fredagarna att jag däckar relativt fort. I fredags handlade vi efter jobbet, lagade snabb middag (färdiga chicken nuggets och färdiga strips) och så hann jag gå en promenad med Baloo innan Bäst i test. Somnade på soffan efter middagen och somnade direkt när jag la mig i sängen.

Igår klev vi upp före sex och körde till Luleå. Köpte en bil på en bilfirma, gick in på Biltema och så åt vi lunch innan vi körde hem igen. Tio timmar hemifrån blev det. Mamma bjöd på middag, vilket var väldigt tacksamt.

Idag hade jag stora planer och genomförde ungefär hälften. Är nöjd med det ändå. Jag har städat köket så att det är fint, tvättat lite och så har jag börjat göra i ordning för sommarens odlingar. I nya odlingslådan har jag lassat i ännu mer löv och sånt, fyllt på med vinterns bokashi och toppat med jord. Sen kompostgaller ovanpå så inte något djur kommer och river upp bokashin. Om några veckor får jag nog ta ännu mer löv innan jag toppar med den jord som det ska odlas i.

Efter det var jag kall, för det blåste storm, och lite trött så jag somnade faktiskt ett par timmar. Och sen var det middag och efter det har jag inte fått så mycket gjort. Men det är väl också bra. Snart är det helg igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.