Onsdag

Jag har haft torsdag hela dagen men det är bara onsdag. Onsdag betyder att jag lagar mat. Idag blev det kyckling med potatis och en grön sås, samt kokta morötter och fänkål. Gott men lite för lite kyckling. I och för sig är det nog de mängderna man bör äta.

Jag har också städat badrum, gått med Baloo och kört vårens andra joggingpass. Gick ännu bättre än förra veckan. Det är faktiskt vårväder idag och ikväll också som gör att det är lite skönt att vara ute. Såna här vårar gillar jag, när det faktiskt är vår.

Två dagar till då, och sen är det dags för helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.