Utvilad

Mmm, vilken helg. Har gjort lite av varje och det har rensat tankarna så jag börjar känna mig utvilad. Och det är ju bra!

Helgen började med en fredag där jag bakade ciabattas, startade ett surdegsbröd och betsade några skivor till hallen.

Igår tog jag sovmorgon och sen tog jag med mamma på en butiksrunda. Vi besökte secondhand, möbelaffären, bygghandeln, apoteket och blomsterbutiken. Jag kom hem med en burk magnesiumtabletter och två penséer. När jag kom tillbaka kom svärfar förbi och när han åkte spenderade jag någon timme med fingrarna i jorden. Skolade mest om plantor. Till och från under dagen pysslade jag med surdegsbrödet också.

Det blev Eurovision. Jag var uppe sent. Vaknade trött. Fick tvinga mig upp och ut med Baloo. Sen gräddade jag äntligen surdegsbrödet. Det blev bra men väldigt platt. Vill ha högre bröd. Fick besök av en ettåring och så har jag sått ett gäng frön utomhus.

Det är väl de stora grejerna. Jag har också läst i en bok och tagit power naps. Nu är det dags att sova. Hoppas att din helg har varit fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.