Vecka 20

När jag har gjort måndagen känner jag mig alltid lättad. Extra mycket i år. Det beror ju på hur ens måndagar ser ut. Jag räknade idag och kom fram till att jag kanske har en ”vanlig” måndag kvar innan semestern. Så surrealistiskt.

Den här veckan är alla kvällar mina. Jag ska träna två gånger, fixa hemma och så tänkte jag gå på en grej som ordnas i min hemkommun. Jag tror att det blir bra! Jag har också en helg som jag styr över helt själv. Vi får se vad jag hittar på då.

Sen finns det nog ett gäng saker som jag borde göra också. Teckna ett nytt elavtal är en sån sak. Kanske kommer jag mig för innan veckan är slut.

Hur ser din vecka ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.