Maj 2021

Lite mer än halva maj månad har passerat och då tycker jag nog att det är dags att se tillbaka på den här månaden förra året. När jag läser igenom inläggen från den här tiden förra året ser jag en frustration över att snön inte smälte undan tillräckligt fort och en längtan efter att gå tillbaka till en mer normal vardag. Jag ville umgås med människor eftersom vi hade en ensam vinter bakom oss. Men det jag tänkte lyfta här i bloggen är höjdpunkter snarare än vardag. Här är allt roligt jag publicerade i maj 2021!

Helger i maj

Det passerade fem söndagar i maj förra året och jag använde dem till att beskriva den föregående helgen. Jag sammanfattade vårvintersäsongen i ett första inlägg, och sedan vanliga helger. Som vanligt längtade jag mest efter att månaden skulle vara över.

Den andra maj
Väntar på våren
Långhelgens sista dag
En helg i stugan
Sista helgen i maj

När jag berättar om mig själv

Jag hittade två inlägg som var lite mer reflekterande. Ett inlägg om yrken jag skulle kunna tänka mig att jobba med om jag inte var lärare. Ett annat där jag svarade på frågor, lite som i en lista men jag utgick från frågor en annan bloggare fått.

Om jag inte vore lärare
Andras frågor och mina svar

Blandade tips

Jag hittar också lite blandade tips publicerade i maj förra året. Min strategi för att fynda på Tradera, till exempel. Det är verkligen en konst att lära sig handla secondhand. Jag har också visat hur jag målat om soffbordet för att det ska passa in i vardagsrummet på ett bättre sätt samt skrev om en bok jag har läst.


Mina bästa knep när jag handlar på Tradera
Färg gör soffbordet som nytt
Testamente

3 reaktioner på ”Maj 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.