En trött fredag

Jag är så trött. Och jag vet att det är det normala den här tiden på året men jag blir ändå förvånad eftersom jag sover rätt bra. Ligger just nu i soffan och kämpar med att hålla mig vaken.

Efter jobbet idag bytte jag om och körde ett träningspass. Först ett konditionspass där jag joggade i mina nya löparskor (älskar dem) och när jag kom in tränade jag magstyrka med min yogaguru Adriene. Sen blev det middag, en nötlasagne som jag gjorde igår så att den bara var att värma ikväll. Vi har ju matkasse just nu, minns inte om jag har sagt det, och det blir så mycket mat att vi knappt hinner med att äta upp. Det var i alla fall en god lasagne!

Mina planer för kvällen är att ligga i soffan tills man kan gå och lägga sig utan att skämmas haha. I helgen är jag ensam hemma så jag ska blanda jobb med trädgårdsarbete och vårstädning.

Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.