Vecka 21

Jag mår lite sådär just nu. Jag är framförallt så trött, fysiskt, och skulle kunna somna stående när som helst på dygnet. Jag vet att det är en övergående period. Blev nyss påmind om att jag alltid är så här trött i slutet av maj. Det blir bättre, det vet jag ju. Jag kämpar med att försöka hålla andra rutiner så jag inte dras ner i en ond spiral. Att vara ständigt trött brukar få mig att inte orka motionera och då får jag äta socker för att hålla mig vaken, vilket gör att jag sover sämre, blir ännu tröttare och så spinner det på. Så det försöker jag tänka på lite extra när det nu känns som det gör.

Jag hade en bra helg. F var borta och hade med sig Baloo så jag fick några dagar för mig själv. Försökte sova ikapp en del missad sömn och lyckades till viss del. Jag såg några filmer som jag vet att F inte vill se och jag gjorde lite trädgårdsjobb.

Igår satte jag mig på bussen till Fredriks hemstad och så möttes vi hos några kompisar. Det blev fika i solen (!) vilket var helt fantastiskt. Trevligt sällskap var det också hehe. Sen hälsade vi på svärfar med sambo innan vi åkte hem igen.

Den här veckan ser jag fram emot en långhelg. Jag vet inte vilka planer vi ska ha, men vi får väl se vad som känns bra. Jag vill också nätshoppa en massa. Solkräm är något vi behöver fylla på med, så det ska jag i alla fall göra.

Hoppas att du får en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.