En effektiv onsdag

Jo, jag vet att det är fredag idag men eftersom det fortfarande är tidig förmiddag vet jag inte riktigt vad den här dagen kommer att innehålla. Det är klämdag och vi är lediga, tjoho! Tänkte därför skriva om min onsdag.

I onsdags kom jag hem vid fyratiden och behövde hjälp att komma in i ledighetsläge. F var bortbjuden på kvällen, så det var jag och Baloo som var hemma. Jag började med ett träningspass. Det brukar alltid rensa hjärnan och få mig att släppa spänningar i nacke, axlar och huvud. Det gjorde det den här gången också! Efter dusch och middag gick jag en kvällspromenad med Baloo. Sen körde jag lite fixarrejs hemma. Inget märkvärdigt kanske, men jag bytte sängkläder i sängen, vek all tvätt som legat en vecka och väntat på det samt städade badrummet. Jag startade också igång ett surdegsbröd (som jag precis har gräddat nu på morgonen och det ser bra ut!)

Som sagt, det låter inte jättemycket, men jag var lite lagom trött när allt var klart och såg fram emot att äta en macka framför tv:n innan sängdags. Kommer ut i köket och ser en felkod på diskmaskinen, som jag också startat igång under kvällen, som jag vet innebär att det har blivit tätt så att maskinen inte kan pumpa ut vattnet. Övervägde att låtsas att jag inte såg det, men kom fram till att det var bättre att vara vuxen och ta tag i det, hehe. Jag stod på alla fyra halvvägs in i diskmaskinen när F kom hem, men var nästan klar då.

Det var den onsdagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.