Lördag och söndag

De här två dagarna har varit rätt olika varandra. Igår regnade det hela dagen så det blev en del inomhusfix. Vi hängde in grejer i den nya hallgarderoben. Då fick vi samtidigt rensa ut en del saker som bara har hängt med i flera år, och så blev det städat i det hörn där vi har förvarat grejerna sen i februari. Tre saker samtidigt, alltså.

Vad gjorde jag mer? Jag beställde linoljefärg till i sommar. Jag vaxade våra vinterkängor så de orkar en säsong till. Jag.. minns inte mer. Jag vet att vi somnade på soffan en stund före middagen i alla fall. Och sen blev det middag, kvällsrunda med B och så spelade vi Yatzy innan vi såg en film och gick i säng.

Idag har vi firat mors dag. Vi åkte först till Fredriks mamma och var där några timmar. Fick lunch, spelade fotboll med barnen och sen fika innan vi åkte hem. Jag lyckades vrida knät när vi spelade fotboll, så nu hoppas jag att det ska sluta göra ont så jag kan fortsätta träna.

Vi åt en snabb middag och åkte hem till min mamma för att fira henne. Och nu har vi kommit hem därifrån. Vi tittar på första avsnittet av Clark och sedan är det väl dags att försöka sova inför morgondagen.

Har du haft en fin helg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.