Den 9 juni de senaste tre åren

Det är redan torsdag igen. Den här veckan har gått så himla snabbt, förmodligen eftersom vi var lediga på måndagen. Det är bara att ta djupa andetag och försöka hänga med. Det är jättefin försommarkväll ikväll och jag har faktiskt letat mig ut för att vattna lite växter. Jag har också packat en väska och sammanfattat en dålig dag. Nu tittar vi på vad som har hänt i bloggen det här datumet de senaste åren.

För ett år sedan skrev jag om hur vårt äppelträd hade börjat blomma. I år har det yngre trädet massa knoppar, medan det äldre som är i bild där bara har ett litet knippe med blomknoppar. Hoppas att det bara är lite försenat. För två år sedan fick det äldre trädet inte en enda blomma, så jag går och håller andan hela våren för att få se äppelblommor. Som sagt, i år verkar det bli några blommor i alla fall.

För två år sedan visade jag upp det nya badrummet! Vår bästa renovering, haha. Tyvärr orkade jag inte dra fram systemkameran och fota med bra ljus och så vidare men man ser ändå typ hur det ser ut.

Och för tre år sedan sammanfattade jag några dagar i Skellefteå. Minns den dagen så tydligt. Jag var så tacksam över att jag kände livet pulsera i ådrorna. Lite som det spritter i kroppen nu och jag bara längtar efter att vara ledig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.