Andra halvan av juni

Det blev en oplanerad paus här på bloggen, och det har varit skönt. Jag har varit med om väldigt mycket kul den senaste veckan men det har också varit dränerande. Slutspurten på jobbet, betygen som äntligen är satta och så en skolavslutning ovanpå det krävde sin energi. Men nu är det gjort!

Veckan har också inneburit ett födelsedagsfirande, flera luncher ihop med kollegor samt en kväll ute och en natt hos en kompis. Det var en något slutkörd person som tog helg i fredags. Vi grillade till middag och sen minns jag inte mer. Haha, jag tror jag gick med hunden, att vi såg en film och att jag la mig tidigt. Igår regnade det hela dagen tack och lov. Det blev inte jättemycket gjort.

Till exempel sov jag på soffan två timmar före middagen och fick tvinga mig själv att vakna. Sen sov jag typ nio timmar till i natt och fick tvinga mig själv att kliva upp för att inte vända dygnet alltför mycket på en gång. Tackade min lyckliga stjärna för att vi hade rester i kylen och inte behövde laga middag igår. Nu hoppar beskrivningen i tid men jag tror att vi får leva med det.

Idag är också en slö dag. Jag ska sätta ut blommor i krukor, för en sak som jag faktiskt gjorde igår var att köpa sommarblommor. La orimligt mycket pengar på det, men tycker samtidigt att det var värt varenda krona. Ska planera mat och åka och handla. Och det är alla mina planer för idag. Nu jobbar jag en dag till och sedan är det semester. Så skönt det ska bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.