Vecka 25

Det stora som händer den här veckan är väl midsommar? Vi har inte några stora planer dock. Vädret verkar ska vara lite sådär, men det kan bli fint med en långhelg där man hinner fixa undan lite saker som står på att göra-listan.

Jag går på semester den här veckan! Faktiskt var min sista arbetsdag idag, så i morgon är första riktiga semesterdagen. Det känns lika surrealistiskt som alltid. Planerna för den här veckan är att röja huset och ta tag i saker som inte har blivit gjorda på ett tag. Jag har ingen konkret plan men det.. löser sig. Och sen avsluta med tre dagars ledighet ihop.

Mm.. min stora dröm för den här sommaren är att skriva mycket och träna så gott det går med mitt onda knä (som förvisso börjar bli bättre). Yoga, styrketräning och promenader får bli det första steget.

Och så blommar det lilla äppelträdet nu! Det stora har fem blommor och verkar köra på vartannat år när det kommer till blomningen.

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.