Juni 2021

Det kanske mest är av egoistiska skäl som jag gör de här månadssammanfattningarna. För när jag ska skriva dem läser jag igenom alla blogginlägg skrivna i den månaden och får tillfälle att reflektera över hur jag mådde, vad jag gjorde och skillnader jämfört med idag. Förra året var det pandemi och restriktioner som dominerade innehållet och allt jag gjorde för att hålla mig på banan.

Blommor och grönsaksplantor

Jag odlade massor under 2021, delvis för att jag förstod att jag skulle behöva en hobby på grund av en hemmasommar igen. I år har jag odlat betydligt mindre (och väldigt mycket har dött, men det kan vi prata om i ett annat inlägg), så det är en skillnad jämfört med förra året. Fick ju en rätt okej skörd också, även om vi inte direkt kunde ”leva på” bara hemodlade grönsaker.

Jag skrev också lite om mina palettblad. Det största palettbladet är fortfarande kvar, men de andra två har fått gå i graven och ersatts av yngre förmågor. Jag hatar fortfarande att kasta levande ting, men det blev ändå bäst så.

Palettbladen just nu
Årets odlingar är igång
Odla inomhus i fönster

Helger där jag sov och pysslade

Precis som i år, och alla andra år, är sömn ett genomgående tema på mina inlägg innan semestern. Efter semestern börjat är det inte längre ett så stort problem eftersom jag lätt kan ta sovmorgon eller sova en stund på dagen för att komplettera bristande nattsömn.

Annars höll jag på med blandade aktiviteter som behöver göras i ett hem som fått stå och förfalla ett par månader.

Bra helg
Avkopplande helg
Hela den här veckan


Fler månadssammanfattningar?

Januari 2021
Februari 2021
Mars 2021
Maj 2021

4 reaktioner på ”Juni 2021

    1. För mig är det till 90% för att vi har ljust dygnet runt i maj-juni 😊 sen kanske en viss del är arbetsbelastningen också, men ljuset gör att jag inte varvar ner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.